De Audemars Piguet Royal Oak Concept Split-Seconds Chronograaf GMT Large Date Goedkoop Imitatie Horloge

Vandaag kijken we naar de nieuwe replica Audemars Piguet Royal Oak Concept Split-Seconds Chronograph GMT Large Date. Dit is een wild stuk, en het debuteert een innovatief kastmateriaal dat meer dan vijf jaar ontwikkeling heeft gekost. Maak je klaar voor een heldere visuele stimulatie!

De Audemars Piguet Concept producten zitten meestal vol met nieuwe technologie van het merk. In zekere zin zijn het net futuristische conceptauto’s, maar deze replica horloges worden beperkt geproduceerd. Een snelle blik op de verschillende Concept stukken te koop op Chrono24 onthult veel voorafgaande Royal Oak aanbod, en geen enkele zijn onder de zes-cijfer mark! Dat is de moeite waard om te onthouden als je kijkt naar de nieuwe Concept Split-Seconds Chronograph omdat AP geen verkoopprijs heeft gegeven.

Audemars Piguet Royal Oak Concept Split-Seconds Chronograaf GMT Large Date Replica

De Royal Oak Concept Split-Seconds Chronograaf GMT Grote Datum Replica

Even voor de duidelijkheid: dit replica horloge heeft een prachtige naam! Vanaf nu, zal ik verwijzen naar het als de Split-Seconds Chronograph om het gemakkelijker te maken voor je ogen. Het Audemars Piguet replica horloge heeft een 43mm kast gemaakt van een nieuw materiaal dat ik in meer detail zal bespreken. We hebben dit kastontwerp gezien op eerdere Concept modellen en het is indrukwekkend. Met een dikte van 17,4 mm is het een brutaal aanbod van AP. Saffier kristallen sieren de voor- en achterkant, waardoor het uurwerk volledig zichtbaar is. De luxe imitatiehorloges worden geleverd op een blauwe rubberen band met een titanium vouwsluiting. Voor extra veelzijdigheid levert AP een zwarte band bij het horloge. Dit wilde wonder kan ook af en toe een duik nemen in de Franse Rivièra met een waterdichtheid van 50 meter.

Het Ontwerp Van De Behuizing

De nieuwe replica Audemars Piguet Split-Seconds Chronograph heeft een complexe kast met een line-up van materialen die leest als een Formule 1 auto. Een zwarte bezel gemaakt van keramiek herbergt acht bekende titanium schroeven. Hetzelfde materiaal vormt de kroon en de drukkers aan weerszijden van de kast. Vervolgens koos AP replica voor titanium voor de verschillende pusher guards. Het echte nieuws is echter de middenkast en het gebruik van een nieuw materiaal met de naam CFT (Chroma Forged Technology).

Audemars Piguet Royal Oak Concept Split-Seconds Chronograaf GMT Large Date Replica

Een moderne wijzerplaat die bij het kastmateriaal past

De goedkope replica Audemars Piguet Royal Oak Concept modellen worden normaal gesproken geleverd met gedurfde wijzerplaat ontwerpen, en de nieuwe Split-Seconds Chronograph blijft op de trend. Het heeft een open wijzerplaat die het moderne kastontwerp aanvult en het binnenwerk van het horloge laat zien. Een zwarte PVD-gecoate nikkelplaat vormt de basis voor de wijzerplaat. Let op de gerhodineerde, gepolijste randen en de blauw afgewerkte tellers. De witgouden wijzers en indexen zijn gevuld met wit lichtgevend materiaal dat blauw oplicht in het donker.

Functioneel gezien heeft het goedkope nephorloge een flyback-mechanisme en een splitsecond chronograaf. De datumweergave bovenaan de wijzerplaat heeft twee skeletschijven die over een lichtgevend platform draaien. Het resultaat ziet er ’s nachts digitaal uit. Wat betreft de wijzers, een onderste subdial toont de lopende seconden, het linker register is een 30-minuten teller en de rechter subdial is een 24-uurs GMT. De drukknop op 9 uur stelt de GMT in.

Het Audemars Piguet 4407 Split-Seconds chronograaf uurwerk

De lange lijst met functionaliteiten haalt zijn kracht uit het in-house automatische kaliber 4407. Dit uurwerk debuteerde in 2023, bevat 73 jewels en biedt 70 uur gangreserve. Het heeft ook een frequentie van 28.800 omw/min. Het zal je niet verbazen dat het een complex uurwerk is met 638 onderdelen! Andere bijzonderheden zijn het brede scala aan afwerkingstechnieken en een niet-magnetische balansveer.

Laatste Gedachten

De nieuwe replica Royal Oak Concept Split-Seconds Chronograph GMT Large Date zal in beperkte oplage worden geproduceerd. Het zal ongetwijfeld ook erg duur zijn. Zie het daarom als een voorbeeld van wat Audemars Piguet kan maken als er geen grenzen zijn. Is dit een horloge dat ik graag zou dragen? Ik kies meestal voor meer conservatief vormgegeven replica horloges, maar ik kan de innovatie en het werk dat in dit horloge is gestoken wel waarderen.