Rolex Day‑Date Replica

Rolex Day‑Date Replica

Degenen die goed hebben opgelet bij de Oscars van dit jaar zullen deze Everose gouden Day-Date 40 replica met een leisteen ombré wijzerplaat bekend voorkomen. Ja, dit is precies het model dat het merk plaagde aan het einde van zijn speciale video tijdens de Academy Awards. Naast deze referentie heeft Rolex replica nog drie varianten onthuld: 40mm witgoud met parelmoer wijzerplaat, 36mm geelgoud met witte wijzerplaat en een 36mm Everose goud en diamanten versie met een blauwgroene wijzerplaat.

Rolex Deepsea Replica

Rolex Deepsea Replica

Majestueuze uitstraling, deze nieuwe hoge kwaliteit goedkope Rolex Deepsea replica wordt geleverd in een glanzende 18k geel goud met een tonale wijzerplaat en bezel in een stralend blauw. Een blauwe keramische compressie ring is geïntegreerd in de replica horloge wijzerplaat, die zijn indrukwekkende Ringlock systeem vormt om ervoor te zorgen dat de referentie in staat is om extreme druk te weerstaan tot op 3.900 meter in de zee. Een RLX titanium helium ontsnappingsventiel kan worden gespot aan de zijkant van de kast, die een laag van bescherming toevoegt voor het uurwerk bij het duiken op grote diepten, allemaal zonder afbreuk te doen aan de waterdichtheid. De Deepsea wordt geleverd met een bijpassende geelgouden Oyster armband en heeft een verkoopprijs van 49.900 CHF (ongeveer $ 55.241 USD).

Rolex Cosmograph Daytona Replica

Rolex Cosmograph Daytona Replica

Er zijn vier nieuwe versies van de Cosmograph Daytona replica onthuld. Twee van hen komen in 18k witgoud met monochrome parelmoer wijzerplaten, terwijl de andere varianten komen in 18k Everose goud en 18k geelgoud. De tijdmeters hebben een kastmaat van 40 mm en zijn allemaal voorzien van uurmarkeringen en een bezel bezet met diamanten. De witgouden versies zijn verkrijgbaar met een Oysterflex of Oyster armband en stralen een betoverende aantrekkingskracht uit met parelmoeren subdials in een pandastijl. Ondertussen worden de Everose goud en geelgouden opties gecombineerd met bijpassende Oyster armbanden in hun respectievelijke materialiteit, compleet met diamanten bezette lugs.